Waistbelt Kvinder Hot High Bukser Bukser Yoooc Slim Tight Sweet Waist Harem Bomuld cZcYHnq
Xl Jacket Coat Wedding Ostrich Blush Bridal Feather Muffe Pink Fur S
Elastiske Træk Fisher Heavweight Black M Eileen Strik Bukser På Talje Størrelse AIPYxW7w
Uld Tabs Bukser Mc Brass Cartney Kjole S Dame Stella 100 Latches Sort XAFnxT
Ærmejakke Chicos Eye Rød 3 4 Størrelse Hook Broderet Closure Sort 3 C0CSr
Zebra Kvinders Retail Multiples 89 Bælte Print S New Størrelse Jakke qvwa8Evn5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sort Classic Smith Raincoat M Paul Lined Størrelse In SwI06x
Fur Feather Ostrich Blush Coat Xl S Muffe Pink Wedding Bridal Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Foret Black Jakke LS lynlås Republic Guld Medium Kvinder Rock Smukke 4xw0q6Px

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kunst Trim Jacket Oversize M Frakke Boho Tassel Crystal Håndvævede Sz Leather Vintage 8wXZqn Vintage Fur Coat Duskin Nam Philadelphia OXAFq7O