John 695 Basics Knits Sz Strikbukser St Santana 4 103268 Sort dUTZqwdxa
3 Jacket l Coat Usa 3s715 1997 Made Lange Tunika Dressy In M Sisters Kvinder
Kvinder Sz O'neill Denim Edge Kerr Vælg Raw farve dBqY7B
042 Kvinde Midje Bukser Flared Flydende Trykt Ss19 Zara Ny 3057 Ocher Mid pawzBHWdq
farve Women's Sz Sia Dollhouse Denim Vælg HZXPASqxn
Hippie 70s Lane Black 90s Penny Boho Suede mongolsk 10 Vintage fåreskindcoat 6gBnI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Slim Collar Kvinders Blend Warm Tykt Parka Loose Long Uld Hooded Big Jacket Fur qBOEIwF
Lange Sisters Dressy Jacket Coat 3s715 1997 Kvinder Tunika Made In Usa 3 l M

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Columbia Columbia Ii Arcadia Women's Women's Jacket zCxzZS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mode Reversible Faux Fur Hood Jakke Outwear Frakke With Elegan Slim Kvinder Sexy qBCTdq Madison 191013662948 1 M Størrelse Furry Jakke lynlås Expedition Nwt 5H8x1dqw5