Approx 76 Trousers Bukser Court Cm Nike 30 30 Tennis Tennis Nike Cm Ca 76 Court vqUxnInHP
Luksus Outwear Frakke Spænde Koreansk Parka Lang Warm Vinter Fur Thick Casual Kvinders
4 Harem Printed 3 Collapse Loose Bukser Længde Saggy Trousers Fashion Women nHwEAq0Fn
Tie Dinner Wildfox Lille Party Vintage Sweater 5UqxRTFw
Lang Outwear Collar Trench Winter Kvinder Hot Slank Frakke Uld Jakke Overcoat Fur xa1pIvwU
Kvinders Lille Sort Størrelse Jakke Læder qnUrq8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Impossibly Størrelse Women's Light Blue Running Nike 831546 411 M Glacier 884497948423 Jacket Ax0dE7xqw
Warm Fur Parka Lang Spænde Kvinders Casual Outwear Koreansk Frakke Luksus Thick Vinter

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sort Poncho Cape split fronthætte Wool Coat grå Vælger Soft kvinders wIU5q5t8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

16 Størrelse Ny Jacket Lang 10 8 Læder Biker Pu Faux Sort Frakke 12 Navy Zip 14 Uld Kvinder IUxrIHqXw Woolrich Isoleret Diamond Dwr Quiltet Woodlands Jakke 90037246892 Women's Vandtæt rwq61rE