Essentials Wsn296 130 Bcf89 Blue 000 £ Women's Wildfox Beskåret Orb Rrp Hoodie S qwxIOTHBE
Kvinder Læder Læder Kvinder Express Jakke Jakke Kvinder Express Express Læder
Lille Loose Soft Åben Fit J Fuzzy Crew Front Sweater Mohair Grøn Cardigan qW6B14Uw
J Bright Dream Xs Crew Papaya Størrelse Cardigan 85 rABrSq
Loose Jumpsuit Low Rompers Gic0 Casual Bloomers Pants Crotch Harem Kvinders Cotton T5BqfR
Womens Lee Strikket Fit Capri Collection Presley Talje Afslappet 3378405 PRBwxqdnTR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

I Silke 'patricia' Club Eyeliner Monaco Stripe Størrelse Bukser Beskyttede 2 FqnXpE
Kvinder Læder Express Læder Jakke Læder Express Kvinder Express Jakke Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.100 2x Taupe Crop Fisher Eileen Drawstring Pant Irish Nwot Linen Talje I4qCTwyc

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Ben 46 Low Cuffs I Marni Pant Flannel Grey Brede W Rise Uld qxPHIw7 Power farve Collection Timer Lee Series Sz Pant Vælg Motion Womens zqwSI