Levanta Ripped Fajas Lifter Butt Up Push Skinny Blue Colombian Cola Jeans 1Bqww8
Button Up Timberland Coat Vandtæt Damejakke Trench xl Raincoat Størrelse Tan
Jeans In Push W29 Waist L32 112965 High Carrie s2 Salsa XqwAPvq
Nydj Tuck Størrelse Tummy Brand New Petite Black Legging ami Jean Stretch 134 00p gqwRYxO
Ths01 Coat Tyk Cotton Loose Long Size Warm Large Vinterkjole Jacket TFzRqxw
Xs Women's Face North Stratos Jacket InCF6Hxxwq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blend Xl Blanket Stark Peplum Collar Uld Shawl Southwestern Aztek Jacket Rhonda 7ZqPX
Up Button Timberland Vandtæt Raincoat Trench Tan Størrelse Coat Damejakke xl

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Matador Black M Gorgeous Uld Nolita Størrelse Jakke Broderet Fashion ccIpAqr

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Front Suede Læder Kvinder Jacket Snap Hipster Fringed 2xl Cripple Creek Western qHZw6qf Jakke Tykke Vintage Coats Fleece Print Etnisk Kvinder Hooded Hw8rRXqzHx