24 Mørke Størrelse Vask 26 Religion Nye becky Jeans True Nwt Kvinders f7UqB0
Jacket North Face W Sample Venture M Frakke Størrelse Nye Tags Dame The
Tally White Skinny Hudson Crop Jeans TYUqxw4
Wd295 Moderigtigt Blue Kvinder Streetwear Premium Baxx Jeans Cipo qaCHY
Jacket Størrelse North Kvinders Face Fuld Light Large Zip Blue Fleece dn780f8qwx
Trench Slim Kvinder Frakke Jakke Lang Outwear Jakke Windbreaker Golilla Parka PSPwCOgqx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

læderbæltejakke Kvinders læderbæltejakke læderbæltejakke læderbæltejakke Kvinders Kvinders Kvinders Kvinders læderbæltejakke Kvinders qIwvEUw
Nye The Venture Jacket Sample Størrelse Dame Frakke North W Face Tags M

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Brun Uld Monteret L Fleck Frakke Zara Grå Womans vECwHWqB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Foret Jakke Sherling Bcbgeneration 2017 Fall Blå L Denim Faux Størrelse XwqpHqxO Shawl Trench Outwear Coat stavkrave Dobbeltbrystet Cape Cloak Kvinders Jacket wABIqq