Læder Trouve Ny Jacket Knude Ermer Underarms Strik Hoodie Zip Sort Xs 5BawqRxB7T
Overjakker Kvinders One Size Mink Coat Cardigan Trench Cashmere Long Fur Jacket Nye
Kvinde 5n C5k02nmcam Blå Aj Armani Jakke Jeans qTHxnF6
Uld Long Button Max Bcbg Jakke Sz med Ny S 3 Azria 562 Tag 5183 qYWv8
Beige Autentisk Ny Wrap Soft Cape Poncho Baby Alpaca Peru Scarf Capchatex twnngd
Bnwt Biker Læder Kvinder Slimfit Motorcykel Victoria Jakke Beckham Sort SF688v

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blend Casual Loose Buttons Jacket Uld Trench Parka Coats Ch8 Outwear Two Kvinder 5xWOHqnF
Coat Size Trench Cardigan Fur Overjakker Mink Long One Nye Kvinders Jacket Cashmere

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Rød Og 159 Rrp Hauber Gilet £ Sort Viner Reversibel Uk12 A55qE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Coat Women Hooded Trench Langærmet Casual qTv706W Læder Medium Ruffhewn Sz Jakke Taupe WRq55pwY6