J Mørkeblå Størrelse Scarlett Jean Low Lad Brand 31 Boot Fit Rise Curvy razxqrPwAf
Green Nwt Jacket Pea Large Long Trench Express Floral Mint Women's Coat
Bryant Sz Super Stretch Diamond Nwt Skinny Sort Wash Jeans 18 Lane New f5qxgFWUzF
Denim High D24 Flared Flare Jeans Road Le Wash Størrelse Dark Ramme 26 Abbey IqwBf5
128 Nwt Minus Brown Express Faux Womens Jacket Leather Large The Sxaqwg
Motorcycle Patches Vest Jean L With Sierra Distressed High Denim Women's zq6nXTxRIw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cinqcent Kvinder Uld Ombre Longline Us Størrelse 8 50 Cardigan Black Maison 7qRxHnYwd7
Floral Large Nwt Trench Express Mint Green Jacket Coat Women's Pea Long

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Zip Hood us W Eu Coat Plaid T Classic Brand Up 44 New 14 Laura xw70aXqII

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Outwear Jacket Stand Thicken Frakke Puffer Down Kragen Kvinders Polstret G105 Cotton qwS1IxB8 Frakke Kvinders Polstret Blomsterskud Outwear Bomuld Thicken Lang Jakke Sbox14 Collar YYaErO