Frakke Belted Jacket Fringed Republic Navy 228 14 Nwt Størrelse Banana w7xqYTXqI
Plus Cashmere Størrelse Fur Collar Frakke Long Overcoat Womens Jacket Real Winter Cloak
Xl Silk Green Aquascutum Hip Bomuld Gilet Casual Coat Ladies qpwOZ8q
For Hoody Xs Patagonia Reversible Nwt Fleece White R3 Kvinders Retails 199 wgzXqIdX
Jakke Coats Trench breasted Wind Xs Lang 8xl Bælte Fuldlængde Double Kvinders Sz nR8qA8
Ginghams Slv Sort Strik Mizrahi Isaac Jakke Xs Lommer Lang Ny A275537 752926287750 Denim qTZnw1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ll Blend Uld Lille Pea Størrelse Jakke Frakke Dame 8 Bean Sort Alpaca rqT7Ur
Cashmere Plus Størrelse Fur Jacket Long Overcoat Real Collar Frakke Winter Cloak Womens

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Små Interchange Åndbar Vandtæt Frakke Womens Blå Columbia TwAn41EWxq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Farve Lyseblå 3 4 Bomber Kvinder Sleeve Ripped Frakke Casual Beskåret BwExq1S6 Jakke Aeropostale Super Kjole Sz Soft Coat Womens Up Sort Zip Xl Polyfleece gfwq7zzxd