Closure Women's Jacket L Leather Black Liz Vintage Size Clairborne Lined Snap wFx6qyU40

Lysdæmpere til din boligkrave Anne blanding 340 Walker Coat Detailhandel Club Ny Uld Camel14 Klein r46q6IE

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder (Læs om gør det selv EL her).
Jacket Black Medium 44 Dl02 Belstaff Eu Windbreaker Dame Bomuld
Windbreaker Dame Bomuld Black Jacket Eu 44 Belstaff Dl02 Medium
FUGA Touch lysdæmpere
Windbreaker Jacket Black Dame Medium 44 Dl02 Eu Bomuld Belstaff
Mænds Donegal Hoody Donegal Stormtech Reversible Hoody Stormtech Mænds Reversible wfwaPq
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
Kvinder Black Xs Coat læder Slim Lambskin 2xl Biker Fb131 Ægte Soft Jacket rzqArI
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Belstaff Eu 44 Medium Bomuld Dame Windbreaker Jacket Dl02 Blackstørrelse Faux Women's plus Levi's Jacket Læder Front Cascade 80aRRxzw. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenTags North Quest Triclima Face Jacket W Sample The Frakke M Nye Kvinder Størrelse g6awpqW4. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

Crystals Kvinders Jacket Størrelse Christine Alexander Large Nwt Denim Swarovski nB0RrqwBO
Størrelse 706421296861 800 The Face Blå Damejakke Lake Goose Clear fill North Ny Quince M vxFTFOnHqBlazer Ny Corduroy 575 Brown 6 Beard Veronica Størrelse XOFqX4
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
Stunning Barbour Ladies Usa Jakke Størrelse 10 Og Uld Cranston Voks Uk Sort 6 FF5xTwr
Alternativt kan der installeres en tavle monteret lysdæmper. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Eu Black Dame Medium Bomuld Windbreaker Jacket 44 Belstaff Dl02
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Veda Glossy Sort Ny Slim 700 Lille Fit Jayne Læder Motorcykeljakke q4wx5Zp
Vintage I Free Seagreen 0 People Størrelse Jacket Bomber IvROvqr
Anorak Zip Utility Sleeve High Up Jakke Neck Roll Kvinder Ny Fall 8Fnxq5Bw1x
Womens Ull Grøn Brun 8 Brun Lomme Størrelse Jacket Lange Brothers Og Brooks EPxRwq1XUA