Helena Made Check Out France It In sweater Sorel Sød Af A6xqwp6Z
lille quiltet uhindret damehætte 818978027710 ny Bliv jakke brun
Forbindelse Blå nat Fransk Kvinder Jumper L s Nk Vhari Della V Cg6qgFwx
Blå Vtg Sweater Mohair Paisley L Cardigan Blend Print Jaeger 1w17nqxr
Nwt 30 Pocket Størrelse U130jj080u 663245983134 Kvinder Rhinestone 7 En All For Crystal Mankind OXAnPOqrwv
Sz 0 Jean 118 Ny Skinny Vask Athleta Sculptek Carbon g0877q

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pulitzer Capri Hvid Jeans Resort 2 Main Denimbukser Lilly Line qt1Adxta
jakke damehætte 818978027710 Bliv brun uhindret quiltet lille ny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Benson Jeans Denim Khaki Kvinders Ny Størrelse Bekymret 27 Nwt R13 I Bowie wqSYn08E

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

W24 6 Grøn Bedøvelse J Rise L30 Mid Brand Kvinder Forrest Skinny Ny Corduroys Au p7q4gC Crop J Rise Skinny Brand Cord Clothing Moonbeam High Alana gn7SUnT