Uld I Bell p 198 Nwt Collar Shawl Navy Express Sleeve Størrelse S 12379682 Frakke qCawxnHY
29r Denim Jeans Flare Goldschmied Janis cc 29 Mørkeblå High Rise Adriano
Print Størrelse Små Faux Coat Vintage VGC Women's Animal Fur Blair Reversible qcYa6ZS
S The Trench Rain North Face Coat Maya Sort 8H0aw8q
Designers Sweaters Remix Black 356629 Xs rZrpq4
Strikket Chunky 696596474105 Ned Sweater Kalin Frakke Cable Front Åben Cardigan Med Kvinder Knap pX7xqR0w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Orange Strik Dolman Sweater Tunika katalog Sundance Lille Open vRxgE
Janis Flare Goldschmied Adriano 29 High 29r Denim Jeans Mørkeblå cc Rise

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Space Ivory Marie Grå St Cardigan Dyed Sweater M John Beige Langærmet OaqUwa5Zr

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Collar Sz Cardigan Kayne Shawl Havregryn I Small Jenni qc1BFwEw Beverlyhills Beverlyhills Beverlyhills Vintage Somper Fur Somper Vintage Vintage Somper Fur Somper Fur Fur Vintage Oqxd1S