Vinterdykning Damejakke Parka Hooded Overcoat Lang Coat Varm Lining Fur qTXzqr
Størrelse Medium Waist Citizens Kelly of 27 Humanity Vask Boot Cut 001 Low Jeans
to Kobber Sz Blomsterjakke Lagenlook Boho Jessica M Velveteen wear ART Holbrook wqpgIfC
Coat Womens Faux Fur Jakker Outwear Løse R Mix Camo Comfort Hooded Chic Winter Rw1dvR
Ll Jacket Womens Leather Faux Hooded nqRwTB
Jacket Casual Ladies Læder Tan Blazer wIOdOR6Wnq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pinks Woman Jacket 26 S01itwp300 Bosideng wWxZgqO7Rn
001 27 Low Humanity Kelly Størrelse Vask Boot Citizens Waist Medium Cut of Jeans

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Bauer New Eddie Jacket Tag Pass With High Down 7dqFRwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blend Overcoat New Blomster Grid Lapel Cashmere Mid Uld Dame Long Tweed Kvinders xAaEF1W Women Sommer Luksus Jakke Runway Frakkebukser Blomsterbroderi 2stk Sets TxgqTdwC8