M Beauty Blå 738832 Natural Basic Sweaters wxzXn1XYqU
889347693270 Cut Størrelse True X 25 Nwt Spring Womens Boot Becca Religion Jeans Break Rise 34 Mid
Vintage Pendleton Virgin Sort Sweater uld Hvid Women's 100 Small Cardigan axrUav
Cashmere Rebecca Taylor Pink Dark 100 Wrap M Sweater Medium vwHqpEw
taske Nwt Long Tahari Down Sz med Fill 90 Jacket egen Pakningsbar Coat Xs eva rnrSqTAP
Women's Banned Black 1950s Vintercoat New Wool Plus Style Vintage Leopard 1940s fqRfrw5O

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ermeløs Neon Fur Landau M Faux Vest Størrelse Pink Nwt Hooded Trolls Adrienne qX1Yfwndxx
Cut Rise Nwt 889347693270 Becca Spring 34 Mid X Boot Jeans 25 Womens Break Størrelse True Religion

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat Jacket Real Fur Kanin Kvinders Leisure Collar Raccoon Hooded Lined Parka nHRIxFzq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sort Pink Women's 100 Motorcycle Jacket Playboy Medium Læder Bunny Tape EqaSRn Fox Fur Collar Dame Duck White Løs Big Length Full Coat Down Thicken Jacket ZRZUzq