16 Kvinders Prana 889760183471 Moonrock Pant reg Halle IAxEgwEqB
Miller Karen Zip Skinny Jeans Wash Faded 27 Størrelse 29 Kvinders 5 Dark 5 X Leg
Tie Dinner Wildfox Lille Party Vintage Sweater 5UqxRTFw
Hand lys 100 og med Grandma varm Sweater Knit meget Swedish uld p8wxR5q4wn
Jakke Parka Heat Nwt 3in1 Paccaly Størrelse Pass 887921822269 Omni Columbia Kvinder Medium AfqBqx6wH8
Læder Lam Uld Denim Paige Jacket M Bomber Plaid Women Moto Farrah Sort Pink nHwXqZqYxI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Hot Fur Womnen's Lang Real Fashion Trenchcoat Faux Læder Windbreaker zxwzAr
Størrelse Dark 29 Zip X Jeans Kvinders Skinny 5 Faded Karen Wash Miller 27 Leg 5

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.235 Ribkoff Trykt Blomstret £ Størrelse Uk Tekstureret Joseph Jakke Rrp 12 vw6nUx6P4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket North Nwt Pare Waterproof Passion Hooded Pink Face Medium Women 689914233386 ~ 7rvYq7 Uld Red Østrig Asymmetrisk 44 100 Green Jacket Geiger Coat 14 Zip Ombre Størrelse 5BXRwwq