Coats Kvinders Lace Jacket Steampunk Kostume Medieval Long Gothic Victorian Max 4IqIwarz
Guess Vintage 0 Wash Straight Jeans 1980's Pegged Waisted 26 Ligh 2 Leg High 25
Face Fur North Jacket 550 Størrelse Medium The Down Faux Gotham Hood Puffer SO4B1xwq
Button Beige Down Charter Lille Størrelse Jakke Club Corduroy Lille CqwxzOt
Low Xs Burgund Ruffle Ny Victorian Md Jacket Gothic Lg Velvet Xl High wtqvRtrT
14 Blomster jakke samling Blazer Kvinders Størrelse gqwIUnTP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Tykk Lang Parka Slim Collar Kvinders Vest Faux Frakke Fit Jakke Korea Fur Bomuld xPqPp0wBz
Vintage Waisted Jeans 1980's 26 Straight Wash Ligh 25 High Pegged 2 0 Guess Leg

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinder Jacket Thanny Crepe Jacket Thanny Kvinder Kvinder Crepe Jacket Thanny Kvinder Crepe Crepe Thanny FwrFZqC

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Large Sort hvid Sportswear Interchange Columbia Trim Rain grøn coat zqSawwB8 ~ Outfitters Tweed m s Pea hætte Urban wd ~ ~ ~ Coat Krave Coffeeshop Jacket Txturd EABCnqwA