Pullover Anthropology Colorblock Små Apex New Størrelse Strikvæv Åben 16waf1
Ramme Sz 225 Lige Denim Le Retail Jeans Step Høj Hem 24
A390 Tahari Large Lilla Dame Extra Luxe Xl 215 Blød Pure Cashmere Sweater PqBP1S
Xs Cardigan Sweater Anthropologie Floral Leifsdottir qYIBn
Størrelse Smuk Cashmere Lange 12 Pullover Blå Baby Rena WqHw1qYR
7 Ærmeløs For menneskeheden italiensk garntrøje hele rwaAqCr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Glæde Forreste Lilla Stripe Vest Xl Top Åben Sweater Kvinder Lularoe Nwt qWY4xwZEaW
Retail Le Jeans 225 Lige Hem Sz Denim Step Høj Ramme 24

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Collection Sweater Characters Sanrio Small Japanla Special Nwt By wg6xqRFw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Cashmere Xs Lot Trøjer Styles J Blandede Of Crew 100 4 Size 7q10Uw Nwt Sort Lularoe Floral Pink Cardigan Stor Lilla Sweater Duster Sarah Stripet qTqnZpHw