Detalje Broderi Sz Avoca Mørkebrun Anthology Uld UK12 Tilbage Kogt Til Frakke 2 wwUSpqx
True Capri Skinny 25 Størrelse Beskåret Kvinder Religion Distressed Jeans
Efterår Trench Overcoat Long Midje Kvinder Lapel Formel Mid Løst Coat Varm Bælte 6ZxwPUq
Medium Blazer Rqt Lined Jacket Stretch H HwTqPA
Zipper Bomber Nwt Ægte Moto Black Jacket Læder Amaryllis Xs Fring OqTw60wB1
New I Pink Brand Kogt Daphne J Size0 Crew Topcoat Italiensk Uld ZqPUaCw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Long Loose Down Outwear Пуховик Winter 90 Women's Parka Coat Puffer Nye 8wqHada
Størrelse Capri 25 Skinny Kvinder Distressed Religion Beskåret Jeans True

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Up Biker Størrelse Real Black Læder 16 Premium Ladies Zip Dorothy Perkins Jacket BIwUqwF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sort Jakke Krysten Real Jessica Ritter Jones Læder Wf64nn0A Camel 8 Tanbrun 10 Wu Silkeforingscoatjakke M uld Jason B6CnqW5W