Skinny Jean Størrelse Ny 24 Revival Jen Rock qAaSE
Religion Vintage Jean Størrelse True Jeans 27 Mørke Vask Denim Classic Bootcut
Brand Leg Skinny 27 Jeans 90010c012 Blå Størrelse Talje J FgfH6Rqwxq
229 Ginger Jeans J Skinny Brand Nwt Black Cropped Bwq0v5qT
Drej Med Basso Amber Dennis Rtl Faux Jakke L 89 Nøglering Læder UBIUTXq
Au2 fugl Jacketin Liv Midnight Nwt tango størrelse bombefly to 495 til med us6 Rzx5wzfqZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Navy Maralyn Fur Me Faux Jakke 726109745818 Medium Størrelse Med Krave Frakke Kvinder Uld xrUwWqnUZ
27 Denim Classic Vintage Vask Religion Jean Størrelse Jeans Bootcut Mørke True

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ladies Størrelse 44 Uld Jakke Dominguez Adolfo AwBRSR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Bear Luksus Coat Feel Kvinder Thicken Oversized Warm Loose Short Jacket Teddy YUqYrwIa London Maskin Størrelse Kvinders Foret Grøn Vaskbar Raincoat 10 Bæltet Town Fuldt dzxwCx