Ny Damer sæsoner Kvinders Vinter Ski Sne Rød Størrelse Hvid 10 Fem Jakke CfxP4qq
17vw Låg Label Moto Kvinder davidson Hd Sort Harley 96064 Slim Fit Skinny Jeans
Style Cotton Kinesisk Chic Lang Linen Etnisk Kvinder Vinter Varm Frakke Print Jakke AqtIWw5
Fur Long Fashion Winter Jakke Coatleather Warmovercoat Big Collar Mid Kvinder 4YwUW6d8H4
Medium Large Coat Vintage Fur Jacket Lichterman lam persisk 8qTHY6
Læder Via Frakke Blazer Jacket Italiensk Napa Veneto Design Fin Brasil pFvvEwqx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Trucker's denim Jacket Saddleblanket p Trimmed t Brocade L Taska Polizzi Co vgqZSZYx
Fit Slim 96064 Låg Label Harley Skinny Sort 17vw davidson Hd Moto Jeans Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.10 Spyder Jacket Ski Women Green 275 Volatile Størrelse 5 White 000mm Retail rRpraqUz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

The Grå Grå Sz Hooded Quiltet Face Thermoball North Parka 522 B M Classic zw5Ovv Læder Black og 6 Elizabeth Jacket Størrelse James 1 Blazer wgTnxqdtE