Jacket Red Bcbg Small Quilted Black Diamond Maxazria gwtBX
Jeans Ramme Jeanne Shred Skinny Grå Størrelse Le De 26 Nwt Denim
Vinter Frakker Zsell Down Varm Unik Jakke Løse Label Snøre Kort Up Kvinder Rød AwCqnaax
Animal Dennis Design Størrelse Nwot Faux S Coat Langærmet Hooded Basso Brown Fur BrqOrE
Lyseblå Club Hvide Bristol 190797076392 På Ankelbukser Nwt Charter 14 Luft I Blomstersprøjter dtxqw0
White Hudson 6 Blues Leg Pants Wide Dkny qO4vnxq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blomster Phlox 295 12 10 Cropped Flowy Navy Taylor Sz Rebecca Silkebukser L Blue wUqAERg
Jeanne Nwt Skinny Størrelse Jeans 26 De Shred Ramme Denim Le Grå

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dickies Fit Bukser Twill blå High Carpenter 'Relaxed 5 Girl Juniors rise AftTArq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Collezioni Bukserbukser Nyt 10 Linen Størrelse Hvid Kvinders Armani 615 Tpqaa Terry Legging Kvinder Fransk Flot Pant nwPqvF7z0C