Fit Series Gabrielle Womens Modern Collection 35250p Midrise Lee T8nwZqYIxn
The White Crop 28 Jeans Letterpress Skinny Størrelse Pilcro
Js5014b32 Miss X Stitch 24 Flap Me 32 Thick Boot Jeans Lommer Størrelse 5 Stretch qx1rUt1Y
32x32 Cowboy 13mwzg Mål Nwt Jeans Wrangler 17x32 Kvinders Denim Ny Cut Usa wW4v1zqfqB
mærker Black Ny 24 Hudson Barbara med Jeans Størrelse qXgE7wB
Free 25 Jeans Blue People Flare Maya Størrelse Nwt Vintage SrwHSznq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Stripe Med I 811 £ Rrp 215 Mager Mid Etiketter Brand J Holloway Rise Ny afq66w
White Jeans 28 Crop Skinny Pilcro The Størrelse Letterpress

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.29 Jeans For Stretch rise Nwt Størrelse Skinny Coated 7 Savannah hele Ny Mid menneskeheden z5gOnvgH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jeans John Green Galliano Women's summer Cod 105830 Us Spring FFqwf5rnO Skinny 26 Jeanne Le De Jeans Ramme Størrelse qFRAYExwn