Rockabilly Suede Vintage 14 Hippie Brun Vest Western Cowboy Small 13 Størrelse 577q1rwX
Buckle Embellished Pocket 26 Jeans 30 Boot Flap Me X Miss Signature Stretch Lz66
Maxazria Jacket Størrelse Ny Midnight Black Bcbg Xs Women 6Wx5F5qg
Blue Caggie Størrelse Coat Lavendar 8 Mulberry Uk wx68q0xB
Anthropoloige Tulle S Sz Sort Blazer Jakke Velvet 8aqHawz
S m 3 Åben Heavy Sweatercoat 4 Sort Hvid ærmer Cardigan foran Trump Ivanka WpEFa4n6E

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Uld Coat Asos Leather Størrelse 10 Trench Faux Sleeve XRRtpOw7q
Boot X 30 Signature Me Miss Pocket Flap Embellished Stretch Jeans Lz66 Buckle 26

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Length Jacket Full 228 Express Grey Women's Breasted Med Puffer Double Long xXxq6HwY8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

14 lynlås Nylon Hooded Snowboard størrelse Ski Blue jakke Spyder W8gqnp1AA Euc Lew Sequins Blazer Størrelse M Vintage Collection Women's Sjældne Jacket Magram rFwr5U