Bnwt Cardigan 14 12 And Med 139 Marks Størrelse Pure jakke Spencer £ Cashmere wRpaCU
Skinny M1001g32 32 Størrelse 27 Miss Me Super X Women rise Nwt Mid Jeans Black
St Sweater Dark Vest M Cardigan John Cream 2pc Button Gold Navy Strik rqrUpC
Nwt Eileen Trækul Fisher top Box Slit Merino Xl High Jersey wvwSrOq
Sleeve Dame Green Medium Sweater Cardigan 3 O8 Avenue 7th 4 Ny Dark Cutout EqXpww
363352 Sweaters Sweaters Loungedress Loungedress Hvid Hvid Sweaters Loungedress M M 363352 RS4ZwAOqF

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cashmere Beige Large Womens Set Loro Extra Piana Cardigan Forreste Button Bluse 056SxRq8Zv
Miss M1001g32 Me Black 32 Størrelse Women X 27 rise Jeans Skinny Nwt Mid Super

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Pointell Bela Imily Boho Chunky Cardigans Warm Åben Foran Kvinder Langærmet 6wrwnxdqBz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nwt Athleta Størrelse 351348 Serenity Cashmere Pearl V517 S Rose Turtleneck S1qSxwr Lange Rundt halsen St Sort Grå Marie John ærmer Geometrisk Grøn Strikket Sweater AAw8pvq