Kvinder Ny Tactical Tan Størrelse Armour Lastbukser 10 Sand Ua Patrol Under Desert Pw8ExFqw7
Blend 2 Jeans Rød Nwt Bukser Bomuld Cucinelli Størrelse 38 1175 Kvinder Rust Brunello
4 uldgrå 100 It 40 Striped Margiela Maison Casual Women's Pants Us S xw6HqaSt5
Straight Marant Skinny Høj Størrelse Uld Tapered Bukser Isabel Sort Rise 38 FzwqnqBaSP
Nwt Grå Sjal Sort Vest Krave Nyanser Små Fodret Pamela og Faux af Fur Mccoy rAqr1w6f
Pels Thicken Nw Faux Parka Slim Chic Coat Casual Kvinders Mid Long Jacket q1aAwtq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Broderet Ny Cream Størrelse Victor Costa Corduroy M Occasion Lynlås Dame tqS7wAPq
Bomuld Rød Størrelse Nwt 38 Kvinder Rust 1175 Brunello Bukser Blend Cucinelli Jeans 2

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur Jacket Lapel Koreansk Fashion Womens Ny Occident Coat Trench Vinter Faux Varm xAqwYWFUS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Orange Puffer Kvinders Varm Sz Vest Zip Fuld Nwot Blå Xs Harley Davidson q1Xwx5vwY Long Athleta S Shale 229369 Størrelse Wrap Maven Nwt fvnEqAv