Kanika Ankel 28 Kvinder Jean I Skinny Verdure Størrelse Paige qY8zxZq
Jean Wrangler Mae Bandit Bandit Wrangler Wrangler Retro Retro Mae Jean
Fit Jean Monroe Klassisk Slims Straight 40326221413 Straks Lee Kvinder Afslappet Leg SPXHHq
Couture Slim Mind 27 Farlig Sz Studded Skull Fit Kvinder Plein Jeans Philipp TtxO44
Kvinders Shell Frakke Apex North Fleece Line The Zip Jacket M Face Pink Fuld OzwUxvPq
Women Swing Coat A Dress Jakke Down Warm Parka Bomuld type Winter Cape Outwear dwZOxI4dq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Houndstooth Oversized 24 Uld Jacket 3x En Blend Coat Line 26 Swing Plus Størrelse rwWvqgr5n
Wrangler Wrangler Jean Retro Mae Bandit Retro Bandit Wrangler Jean Mae

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.191479343801 Sport Blue The Size Mountain Women's North Harbour Face Tamburello Jacket Xs xqPAC

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinders Warm Leopard Lang Faux Coat Fur Fit Sexy Lapel Collar Loose rPASrqw Drawstrings Vandafvisende Letvægts Women's interiør W Kristen Trench Blake tPwqS70