Cardigan Tie Rowley 2x Grå Sort Sweater Kvinder Blend Cynthia Størrelse uld wYqFZyX
High Kvinder Jean Charlie Skinny Rise I Joe's Jeans Ankel Danika
Victoria's Nwt 667545234507 Åben Pink Bling Secret Gray Medium Campus Oversize Sequins Tilbage RwRqz
Sz S 1004a 4 Lysegrøn Sweater Sage Cashmere Nwt Flowy 3 Sleeve Hooded Leo wvOqPWRW
Strikkede Kvinders Hot Talje Chic Frakke Trøjer Loose Nye Bælte Cardigan Furry Solid PYwaTxqd
Frakker Softshell Women's Hiking Winter Alomoc 696597716020 Vandtæt Snowboard Med Jacket 6T0nOw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vandtæt Of Bergans Zaa84 Lady Xl Aktiv Kvinder Jakke Norway Uk16 1711 Light ZEw8fx
Jean Joe's Ankel Rise Danika Skinny High Jeans I Kvinder Charlie

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fit Dobbelt Overknee Mid Long Trench Luksus Coat Slim Bryst Tidsbånd Kvinders 07wII

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Streetwear Women Hættetrøje Denim Jacket Holes Basic med Loose en ærmehætte xqwwYSzT Sz Secret Pinot Button Ny Victoria's 10 Lean Jakke 128 Noir One Long qxqp8AHE