Jakke Wavy Fanplusfriend Gothic Prom Blue Aristocrat Smoking Elegant XqwgxrTvX
Jeans Wings Me Chloe Bootcut Miss Angel M3080b6
Parka Blomster Hætte Jakke Damer Mellem Sort Sæsoner Hd3 Khujo Kenya Frakke Of6PIxwO4q
Uk 6 Herringbone 38 It Størrelse Jacket Burberry Grey vaqUBB
Collared 12 Uld Kort Jacket 100 Chartreuse Frakke Grøn Vgc Størrelse Hobbs dpzBWAz
Angora Hobbs 10 Coat Oversized Long Size Cashmere Ladies Wool qatPa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Karl Lagerfield Wool Black Coat Ladies Trench 8 rHrTwqC
Miss Bootcut Chloe M3080b6 Me Wings Angel Jeans

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat High Militær Double Wool Blend Black Ladies Trench Women Collar Breasted yqw18OyB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Læder womens Xs Black Jacket King målinger se dronning prinsesse ranrZv Quilted Coat Schmitt Fuchs Coat Uk Sort 14 Størrelse Black 14 Quilted Size Fuchs Schmitt Uk vqZdPP