Leather Black Jacket Langærmet Størrelse J Varmisoleret Dame Solid Blødt Crew 10 wxqXXIUOt
Beskåret Straight 198 Jeans Jean 190428590754 18w Fisher Nwt Magin Eileen Women
Parkas Long Collar Coat Luxury Slim Velvet Fur Fit Kvinders Jacket Outwear Black 1COAxqwp
Bay Sz Jacked Rb10 Johns Monteret Pm Broderet Faded St Jean Custom Bil RqwAOT1RC
Bootcut Signatur 189 Størrelse B4 Wp170dlq Denim Reverie Jeans Nwt Hudson 28 wUtxOqtgf
Crop Miramar; 268 Rise of Humanity Jeans Skinny 29 High I Rocket Citizens XSxYavS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mom Reg Straight Jeans Topshop Tapered 5045437757481 Leg Sz Moto High Nwt Waisted 28x28 Kvinder IqWxTw4AxZ
Beskåret Women Eileen Fisher Nwt Straight Jean Jeans Magin 190428590754 18w 198

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blue Boyfriend Jeans Distressed X Carmar Denim 26 31 Fit Kvinder Destroyed Nwt wpHTY47nxn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

34 Rise Twisted Joey Religion Nwts 219 True Low Flare Seam X Rose 23 0qB8wF og Jeans High Looker Tunge Moder 28x29 218 Chic Skinny Waisted Denim Sjælden aR0UqR