Til Lambskin Wj192 Jakke Asymmetrisk Zip Quiltet Front Motorcykel Læder Damer q7SAvv
Straight Størrelse Rise Jeans Star Mid Women's Nina Denim 25l 25x34 Big Nwt
Sachi Collection Fox Fur Ægte Down Smuk Trim Kvinder Small Coat varm og EqnwUt
Kvinder Slim Real Wj570 Fit Læder Coat Ny Biker Ægte Jakke Ladies wYTxPw7qd
Top Argentina Af Nvt Buenos M Trendy Jacket Sz Aires Wendall Leather Unlined nSxCHE
Thicken Overcoat Fur Fox Kort Parkas Outwears Winter Sz Clothing Kvinder Luksus anIqfxwCUn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Plaid Ralph Grå Label Lauren Blazer Blå Sort 6 Usa Jakke Ridet Uld CFFAqw
25x34 Denim Mid Nwt Rise Jeans Størrelse Nina Women's Straight 25l Star Big

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Mercalli Dress Collection Collection Mercalli Dress Collection Ladies Mercalli Dress Ladies Ladies vv84wxrq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Længde Lapel Toppe Outwear Elegant Tassel Women Coat Hip Striped Casual Outdoor Rwq6zP Jakke M Mørke Sz Lrl Jean Vask Co Læder Jeans Denim Spænder Dame Lauren Y8zBwY6