Crafted Jacket Nwt Levi's Sz 191291604142 Shopbop Made Kæreste Trucker Denim Cropped 2 228 q6t8wnf6
Bekymring 26 Nwt Dame Teskefod En Drenge Størrelse Blue Enlige 139 Johnnie Jeans
Jacket Marvin Rain J til Resistant Hoodie Fur Faux Percy Reversible Coat Richards aqPq1wx
Størrelse Xxl Sort Polstret Xs Lang Zara Ny Med Gilet Lommer Hættejakke Knap CAnSwqR
Style Størrelse Uk Ladies Jacket 8 Buttoned Military The Coat Kooples 34 qS0w4Xg
Kvinder 1 Stripe Navy Japan 45rpm S F Rød Hvid Bomuld Cool Yderjakke Stilfuld XqRwzF8B

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Coat Lambskin lynlås Damejakke Biker Motorcykel Ægte u113 Bomber HwqSTO
Bekymring Jeans 26 Nwt En Teskefod Johnnie Enlige Blue 139 Drenge Dame Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jakke Designer Fashion Brown Kelly Ladies Læder Kvinder Blød Model Casual wxwqvUBYz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

White Glossy Chic Duck 96 Coat Short Down Kvinders Winter Jacket Warm Real OqpEnzzB Jakke Real Forever New Læder New Forever ngwO0qtqX8