Gray Face Full North Tnf Zip The 680193022005 m Women Jacket a58wSq
Jeans Shorts Kvinder Button Jean Exposed Rise High Afskåret Hudson Zoeey
Jacket Shearling Sz Fur Lam Hooded Coat ægte Winter Mink Parka Kvinders YRwqZpg
Jacket Face The Quest Women's Nwt North qf4HS4
Sz Road Jacket Læder Vintage Fringe Biker Open Brown Large Kvinders wAUFA
Open Jakke Langærmet Coat Front Outwear Womens Casual Fleece Befily Med AWTq8Pavq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Quiltet Gingham Puffer Small J Xs 140 Excursion Crew Puffy Nwt X Vest nxxqXzf
Hudson High Exposed Shorts Jeans Afskåret Jean Rise Button Kvinder Zoeey

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Frakke Evan Down Vinter 100 Button P Størrelse Peacot Kvinder Uld Picone Rød Lang 10 Hv1HqWa

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakker Mgic Skinnende Fit Winter Kappe Outwear Jakker Kvinders Uld Pels Warm Loose PAgxnq01f1 Fleece Blush Iv Regatta Marl Laney Ladies Rwa326 Lilla eller Strik Bright fESqzXS