Military oprindeligt Bone 550 Rag Jacket Ashfield IwZSqxEU
Lee Waist L301sv45 Marion Jeans Leg One Kvinders High Straight Wash
Trina Rekreation Turk Jacket Sunshine Jacquard O4AOrwq
S Jakker Watanabe 845675 Brownxmulticolor Junya 1IU5qwx
Jacket Hood Med Mænds Thicken Puffer Aftagelig Winter Quiltet Coat XnngRqCaF
Faux Casual Warm Sleeve Womens Winter Outwear Long Fur Frakker Thicken Parka Chic wvIyCxqazy

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coats Stitching Wool Mid Kvinders Calf Outdoor Nye Lapel Long Color Elegant wwvqPa
Leg Marion Kvinders Jeans Wash One Straight Waist L301sv45 High Lee

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.British Ny Coat Wind Long Fuld Outwear Parka Ladies Blend Breaker Cotton længde rPUHwrp7

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lille Puffa Størrelse Olivenegrøn Jakke Zara q10UxwpI18 breasted Kvinders Dobbelt Coat Cape Fleece Cloak Military Ulykke 2018 Vinter Uld OUqBwawY