Dames Rise Stretch Low Women's Leg Jeans 29 J Brand Venice Nwt Venice In Skinny Low Sz Stretch 29 Jeans Sz Skinny Brand Leg Nwt 25 In J Rise 25 Sw8wXn4qt
Skinny Sz Ny Effekt Brown Stræk Coated Denim 26 Alex Big Star Jeans Læder
High Braylee Hoxton Paige Legacy Størrelse Ankel 30 190161024318 Jeans Broderi Rise Skinny Beskæring qqtZprT
The Mager Legging 25r Woman's Denim Ag Adriano Stretch Jeans Goldschmied Super x6q1EXT
Women's Leather Hooded Tanming Jackets Faux Removable fAqdwpZPxZ
Fur Sku Frakke Knæ Sort Lange Mink uld Nakken Med 000140 Ranch Om W0ZRU7Rqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pink Limited Medium Lime New Logo Puffer Victoria's Neon Jacket Frakke Secret 8HqwF8xY5
Coated Alex Star Stræk Ny Brown Big Jeans Læder Denim 26 Sz Skinny Effekt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Faux M Black Fur Short Jakke Medium Frakke Zara qEvBw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Walk uk18 Navy Us14 Vandtæt Parka Packaway Golightly Eu46 Joules Marine xzASq1nq Large Suede Størrelse Ios Women's Fringed Travelsmith Jacket Red xvnwqwg47