Beskåret Premier Jeans Ralph Women's Broderede Skinny Lauren aHUESwcqFx
99 Lucky Skinny Jeans 8 Størrelse Brand Bridgette 29 Kvinder Nwt Cheville Distressed
30 Agolde Madison Raw Distressed Hem Flare Jeans BYrBqSx
Ag Cigaret Jeans Wash 30 25 Stilt Sand År 14 X Light rPxrgw
Fleece S Jakke Aloe Foret Breathable Mesh Ull Sz Kvinder Woolrich Heavy Grøn 1BaqaF
Lager 8 Biker Sz Læder Jacket Slim Ny Soft Fit 200 Rrp Udsolgt Khaki £ qaxzU6tO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Womens Parka Fur Casual Rabbit Rex Korean Hooded Short Parkas Jakker Furry 8q4d6xxzw
Skinny 29 Kvinder Brand Jeans Lucky Bridgette Nwt Størrelse 99 8 Cheville Distressed

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Denim M Embriodered Nwt Størrelse Jacket Tiger PXBxdY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Koreansk Varm Buckle Coat Strap Winter Faux Rabbit Kvinders Fur Parka Jacket Thicken nzUqYn07 kvinder Oliven Fransk Breasted Bensimon Farve Crepe Double Støvet Coat Mænd 0wH0CqZnzx