Womens Coat Outwear Fit Varm Jakke Hot Parka Down Cloak Loose Uregelmæssig Duck Z8zWPWdS
6 Jean Inseam 803049101727 Størrelse Legging Lucky W 28 Ny Progressiv Brand
Quiltet London Kvinder M W Nova Pink Size Check Polyester Beige Burberry Jakke 41qpCdXqw
Men Coat Størrelse Wool Ny The M Gant 2018 EwBqx1Xn
White Jacket Blazer Linen Talbots Sz 10 Blend R vgqdCxC6w
kogt Østrig foran Kvinderknapp Tyrol uldvest Steinbock w6IqT6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Corduroy Sherpa Levi's Størrelse Lined S Small Varm Beige UH6pxX
6 Progressiv Størrelse Ny Jean Legging 28 W Lucky Brand 803049101727 Inseam

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinde Outwear Cardigan Længde Fuld Trøje Kashmir Tykk Blend Løst Lang Frakke andqxv1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Euc Uld Blend Kvinders Jakke Button Sort One Fisher Eileen Viskose 16 Størrelse wqfTpIP farve Dorrington Sz Dame Vest Vælg Woolrich Barn wnAqPFx416