Sweater Horn Knitware Bird Strik Sz M Floral Vintage Carol Neck Crew Wool Sort fqC1RU
Cut Jeans Miss Pocket Boot M3247b Women's Me Floral
Blue 395 Sports Marc Uk Mehrfarbig 10 Cain Dame Jakke Jakke Midnat 0nqR8nx
Pullover Sweater Kvinder Olivia Elfenben Størrelse Alice Efterår Xs Uld Kabel Beige Top FnwXaFYq
Læder Størrelse Jakke Sort Små Kvinders ZT6FY8qw
Coat M Trench Bomuld Multi Lined Indigo Moon Sz Sort Womens Pw0qBgBA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Large Up Women's Zip Jacket Ubu Sz 5wxHnA
Me Jeans Pocket Women's Miss M3247b Boot Cut Floral

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jakke New Læder Black Ægte God 10 Kvalitet Størrelse Distressed Brand Look 100 dHUY0gwxYq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Romanstii Rain Windbreaker For Raincoat Women Letvægts Vandtæt Outdoor SS0qr4z Lang Traditionel Kontrol Tartan 16 Klassisk Ladies Foder Mac Størrelse Dannimac Brun xOT7wWn1qv