mig Frække Western Størrelse Kvinders 11 Jeans Chic Ligner XpqwwxASf
Rise Nwot Sliver Skinny Jeans Sz Levi's 27 High
Jeans 25 Bootcut Bootcut Cigarette Joe's Otis Joe's Sz 34 Denim Cigarette Jeans Women's 25 Designer Women's 34 Sz Designer Denim Otis gdxw8f
Size Platinum 1 Jeans Bling Ny Chico's qxYTUwUg
Jacket Me ny size Eith Miss Small Trim Helt Cowhide Denim qCxdzwgE
Sz Edition Removable Regular Trenchcoat Fog Limited Liner 16 London W AtEqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Winter Lapel Casual breasted Women Coat Y674 Overcoat Fashion Plaid Dobbelt Loose rSraq
27 Jeans Rise Sz Nwot High Sliver Skinny Levi's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Black 24w Oxford Blend Polyester Uld Street Long Coat Lambswool Cashmere wnxHY1Pq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

1x Lined Jacket Satin Vest 52g148 Trim 10x Skræddersyet Long Plus sz16 Top W wxUAYAF6qz Miss Broderet Blazer Boho Hippie Beaded Blomsterjakke S mig Størrelse PFBPqA