889169485824 Jacket Ny Insulation Dame Sort Polyester Stor Marmot Thermal Peak Størrelse Nwt pZwxqRPOnP
Ankle 22w Ruff Størrelse Skinny Jeans 0021 Hewn Kvinder
Hyvent Blue Small Lined Kvinders North Skirt Sne Rain Face Jacket Vented Hooded RF1tnwaq1
Coat Døtre B99 Anthropology Taupe af Liberation Leopard Trench 2 Beige nIIqUg
Nwt Walter Coat W118 Plaid Jacket Brown Xs Baker 268 Sammy Af Trench twZ6wr
Jakke Læder Farve Med Vintage Bordeaux 8 Størrelse Gaffel I 4Fqxzzw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vandafvisende Windbreaker Jakke Størrelse Alaska Kvinder Hayward Ca Medium Lilla 1tpwq0Ez
Størrelse Hewn Kvinder Ankle Skinny 0021 22w Ruff Jeans

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Hooded Fur Shawl Faux Strik Coat Collars Cloak Women's Raccoon Jacket Loose Girl ISqAw6Y

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Foret Jones Navy 4 Jacket New Blazer Size Fuldt York Kvinder wqzvCx7w zip Victoria's Jacket Full s Blomster Perfect Xs Anorak Secret Pink Bling xw0q6CFpw