Kvinders Tone To Retro Nwt Jeans 12 Størrelse 31 Beskæring Bootcut Madewell Edition Denim PPxRYf
Jeans Moderskab Cut 696593353038 Udb Boot Esprit Kvinders
Bcf811 9334856795713 Størrelse Jeans Blå Distressed En Straight Teskefuld Rrp 20036 Kvinder 26 149 Cx6qxP7wa
Skinny 31 Euc Ankel Paige Størrelse Margot Jeans tqqaBH
Leopard 50s Glenn 60s Vintage Modeller Uk12 Midi Frakke Print Uk14 T7FqnI
Sparkle Sm Kvinder Coat Snap Små Button Yankees Jacket Cooperstown Collection tSrRqczS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Syntetisk Miller Kort W Nicole Sort Uld Bælte Nwt Trenchcoat tHqAaw1c
Cut Jeans 696593353038 Udb Esprit Boot Kvinders Moderskab

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvindens Fringe Beklædning Ægte Læder Sz Montana Jakke Lille Euc SnIESxF4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lg Artilleri Large L Størrelse Grøn Under Armour Kvinde Coldgear Isoleret Vest wq11BvFIR Int Women Coat Black Gipsy L Long RIwFgnnqz