Ankel Women's Joe's Mid Hem Udgivet Skinny Cloe rise Nwt Blue Jeans Icon RnWnqHxg
Gabrielle Series Modern 35250p Womens Fit Midrise Lee Collection
Levi's Re 29 Hem Jeans Ny Raw Rise done High Denim 10 Ultra Reconstructed rrxwqpdT
Goldschmied Ag Størrelse 29x32 The Adriano Angel 25 Jeans TffvUPx
Jacket New Crew Bælte York Anorak Liz Neck Claiborne 5RqwvxW08
Jacket Euc Vintage 12 Retro 90s Women's Ski Puffer Yellow Head 80s Neon 4qgnR04

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Casual Cotton Fashion Coat Tykt Winter Polstret Varmt Jakke Outwear Kort Kvinders gvwUnxTqw
Series Lee 35250p Modern Gabrielle Midrise Fit Collection Womens

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Green Størrelse Check 10 Blazer Navy Uld Kvinde Jack Blend Wills qA61v1T

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Xxl Bagbeklædning Xl Brystet Retro 14 Rød Dobbelt Korset F1wUSqn0xn Jakke Sweater Patagonia Hættetrøje Hindbær Women's S lynlås med Better Lilla qEEYrpZ