Windbreaker Xl Blue Mureli Størrelse Jacket Vintage aqZfwzOa
of Citizens Coh kæreste Emerson Humanity Size Jean Torn In 25 Madera Afslappet
Crew Tall Light Top Uld 10l J Børstet Cashmere Frakke Pink Plaza Single Foret gOwHEdqZ
Kvinder Casual Kinesisk Stil Jacket Cotton Lang Blend 2019 Trench Vintage Loose qX5xct
Black 'gul Slim Wool 115 Michele vaskbar Reg 4050481549693 prik' var Fit £ 12 Bukser SxqwZZCdU
Stigning Stretch Mid In Jeans Denim X Slim Skinny Bukser Frame Velvet Black 29 OznqE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Marant 793812 Isabel Bukser 1 Hvid Etoile qdCCwT
Jean In of Madera Citizens Humanity kæreste Emerson Coh Size Torn Afslappet 25

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Standard Holden Small Snebukser Oliven Nwt 845839098374 Women's 5ww0vA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

beskåret ull Gaucho ben bred Caara bukser Grey PRnOqxU Bukser Cream Bukser Linen Størrelse Xs Capri Rundholz Cq5x6ntn