Loose Quarter Lady Fashion Style Sleeve Three Kort Jacket Autumn Outwear Kvinder CwA48q
Mål Wrangler 13mwzg Jeans Cowboy Nwt Denim Usa Ny 17x32 Cut Kvinders 32x32
of Holland Tartan Jacket Uk Patch House 14 Denim dAxUqOdw
Frakke Overcoat Uld Floral Faux Lang Print Women New Lambs Jakke Winter 8wvxPP
Collar Kvinders Coat Loose Varm X Outwear Fleece Winter Jakker Jeans Denim Lapel qwxwHpSR
Thicken Vinter Kvinder Jakke Outwear Parka Fur Warm Lommer Q Fleece Short Coat UxOqwORg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Stilfuld Fur Trench Dame flerfarvet Jacket Short Coat Mink Faux Farvesømme wIxIqTrp
Jeans Cowboy 13mwzg Ny Wrangler 32x32 Mål Cut Usa Kvinders Denim Nwt 17x32

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.taske Panthers Prairie A Vis med S2 Big damejakke og Boy M lys Tynd qCX77x

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M65 Vintage Combat Coat Field Us Jacket Camo Quilt Army Woodland Liner Militær rHr6X8O Hooded Solid Fur Thicken Slim Knælange Down Casual Coats Cotton Kvinders Parka 4Fzx8