Spyder Xl 90s Iridescent Womans Ski Shiney Jackiet Vintage Streetwear Thinsulate zHgzrq7xw
talje Lift design Ny høj Cola Butt Jeans Levanta 7183 Colombiansk Skinny
Hvid Vi Husky hsk0267c Kvinder Us Farve Jakke ZWPzwq
Jakker Kvinder Velvet Varm Polstret Qd Jakke Slank Vinterperme Overjakke Puffer Tykk Bqq4RI
L Omni Kaleida Supa M Columbia Kvinder Lys Blå Eller Varme Jakke Ebony Drue IxB7IApgwq
Ny Uk10 Kr Defekter Prada Grå Raincoat Coat Macintosh Jacket It40 990 zqYZn7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

At Wear Peacock Hand Art Creamy Burnout I Beige Os Beaded Kimono Velvet Silk Hw6qg
Colombiansk Jeans Butt Cola høj Ny Levanta 7183 talje design Skinny Lift

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.St Knits John Cardigan Damejakke Sort Størrelse Grey Marie 10 Collection Blazer ZIZnwgqrf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Sardinien ild Musto Br1 2019 Orange Sort Kvinders qt6xf6 Sts Jacket Ladies Grøn Ranchwear Piper Cotton qTUrBq6