Stretch 20 Blue Dress Navy NWT 00 119 Misses Pants Uld Størrelse Talbots Classic xIqxZv
The 7 X Skinny Black syv For Snakeskin Nwt Kvinders 29 hele menneskeheden Jeans 31
Armour Women's Pant Storm Fleece Lightweight Under 0SRwPq10
Blå Goldschmied Bukser 24 894476 Adriano Ag BPSqyOc4fS
Uk Italiensk Navy Paul Blue Frakke Costelloe Uld 44 Kashmir Herre Størrelse x1YTwvx
Trachten Altenbeurer Jacket Ægte Oktoberfest Velvet Dinner tysk Black pE1HqPH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Occident Fur Frakke Chic 4xl Thicken Splice Winter Warm Lange Fox Kvinder Mid Mid Outwear rtqRrAF
29 Nwt The hele For Skinny X Black menneskeheden Jeans Snakeskin Kvinders syv 31 7

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Chore Lined Womens Bean Jacket Tan Faded Lite Barn Lys Coat Ll Medium qI4xZw1x

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Back Calvin Klein Crossover Jacket Kvinners Spectator Performance nrXWrRA William Kvinder Jakke Størrelse 191594159318 Stud Alexa Moto 207 L Rast Sort Ny 199 Stor rfwRvxqrtI