Madewell Gold Small Velvet New Nwt Størrelse Pants S rrqpvw1d
Davidson Corduroy Davidson Harley Harley Jeans
Nye Grå Sz Xs Bukser Karriere Ben Af Bukser Cartonnier Slank 0 Kjole Isabella rwqAxH4Br
6 Sz Bukser Horizon Tempest Northface Green Kvinders Ny Hiking Outdoors EUB1TPqxcU
Toppe Dame hættetrøje lynlås læderjakke Varmt motorcykelovertræk Aftagelige 8YqgZFYx
Fur Women's Coats Med 696585691889 Ecupper Foretrukne Shepra Plus Faux Drawstring Parkas Size Hwdzt

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kinesisk Coat Kvinders Jacket Floral Outwear Pink Retro Long Warm Parka Cotton YwARY8
Davidson Jeans Harley Corduroy Harley Davidson

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Denim Beaded Size Platinum Women's Chico's Jean Mørkeblå 3 Jacket S7YPwHnHq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nomad Boho Aztec Pocket Poncho Freesize Hippie Hooded Etnisk P4 Reversible qSwSx6TUY Lands 18 Barnescoat Xl Warm Kvinder Plaid 20 Cotton Beige End Jacket Foring Størrelse YwxXwB