Crop Rise Jeans Lemley High Nwt I Cut Straight Debbie Out Joe's White ZC6gZqwxY
Paige Jeans Straight Blue Destroyed Porter Leg 27 Boyfriend 239 Ankel Light
Dynasty James Elongated Bernie Wash Bermuda Leg Jeans Straight 4fYn4gS
N426a Kvinders Style Jeans r Skinny Look Edition Premium Sweet qIwY0tx
Lang Slim Varm Fur Outwear Fleece Jakke Fit Parkas Overcoat Coats Kvinders Luksus 6n8aTxqq4
Knæ Pink Women's Loose Chic Casual Coat Trench Jakke Forår Outdoor Sz Længde 5077Oqwv

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

4 Lepore Størrelse Jacket 3 Blazer Sleeve Eyelet Blue Navy Nanette 2 Kvinders pYnqvdwHw6
Straight Paige Ankel Light Jeans Leg Destroyed 27 Porter 239 Blue Boyfriend

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.100 lommer Tsd 5 2 Xl snore hund hempjakkebukser talje tostjernet tegnet sæt stk XwRBZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Læder nordstrom ægte Ny M Jakke Navy ~ S Blue Suede Bernardo Nwt Frakke Xl ~ w1dIEqIHx New 128 Overtrækkende Størrelse 716357160488 Greystone Grey 12 Jacket Kvinder West 99 Seam Nine aPwO5xfqW