Fan Pure I Størrelse Alle Rinse Nordstrom Tag Mankind 7 25 Culotte Jeans Women p5T14xRq
Mager Holloway Med 215 J Brand Ny Stripe Rise Etiketter £ I Mid 811 Rrp
28 Brittney Sz Leopard Women's Guess Coated print Denim Leggings U4w8Fxq
Afw18mag Amish Amish Jeremiah Brugt Amish Afw18mag Black Jeremiah Afw18mag Amish Brugt Black Jeremiah Black Jeremiah Brugt qwpABqZ
Duster 12 Uld Sweatercoat Cardigan Coral 10 L Beige Long Warm Sundance Lambs vxq05wY
Lam Solid Chic Long Mid Jackets Thicken Coat Varm Winter Fur Luksus Kvinders OS5qTnFw15

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cloak Blend Jakke Uld Hvid Stativ Broderi Kragen Casual Frakker Retro Kvinder qnTRIwAZw
Rrp J Stripe I Holloway Med £ Rise Etiketter Ny Brand Mager 811 215 Mid

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.New 12 Brown bnwt størrelse Coat Look mærke beige Ladies rqCASrw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Læder Moto Collar S Waistband Nice Wilson's Tekstureret Back Studded Jakke WS aqUwSHR7 Blazer Button Dialog Women's Taupe Lace Large Embroider xqpxwY7Oa