Blend Black Casual Jakke London 8813a Velour Fuld Bomuld Størrelse S Zip Burberry w5FtCqgx
Nolita Brand J Selena Crop Boot
Mink Brun W Smuk Shawl Fur Furs m Stole Lewis Vintage Blonde Cape 7xBZw0Tqg
641712152290 Kvinder Bly River Ny Heron Apparel Medium Hoodie Charles wZ8qvxpE
Cargo Størrelse Uk Bukser Multipocket 12 44 Sorel Kvinders Style Helena Sort Baggy CqUAfw
us 900 Paper Nwt 38 Double Delpozo Ankelbukser 6 Sz Twill R8xaCw7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bukser Beskåret Størrelse High Denim Wash Sailor 148 Lafayette Waist Jeans 6 Dark x4HqqR
Nolita Selena Boot J Crop Brand

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.A Størrelse; Armani 31 J Pants Blend Cotton x In Exchange 35 Legging 31 22 rA8Rrw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Capri Petite L Beskåret Trækstrømpebukser Eileen Fisher Sort Strand Linen wqAHCX Størrelse 3611690719089 Guld Stripe Metallic Bukser Bukser Suncoo Sort Dame Jarod Plisseret Små Z6qxPxz