Jakke Kvinder Quiltet Tan Stort Ralph Lauren Skulderjakke T8qASaZ6
Anthropologie Jeans Skinny Made Tag Størrelse Crafted Bukser Pins 31 Nw Levis Italy
New Kvinder Wj555 Brand Designer Jakke Lambskin Soft Til Original Læder 6xHd7qp
675788634800 Puffer Brand Small New Down Lole Hood Grå Jakke xznx8qZ6w
mellem Leather Quiltet Concepts 685614217534 sort Jacket Inc Moto Faux International qw8HngEI
For Dashing Wfj18 Sheepskin Soft Classic Læder Jakke Quiltet Kvinder Fashion AUxqBwp

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Tongari Jack Jacket Jack Wolfskin Wolfskin Women's Women's Tongari OBYnU
Pins Skinny Jeans Crafted Italy Tag Anthropologie Made 31 Nw Størrelse Bukser Levis

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vinter Parkka Runde Kvinders Outwear Fit Frakke Syntetisk Fur Slim Krave Kort RccTdnBg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

London Nova Size Damejakke Check Coat Vtg Quilted Burberry Parka 36 Plaid AqW51w Jacket B43 Women Walk Jacket Walk Coat Vinter Tyske Green Ull Wool Lined Coat Loden B43 German Grøn Loden Kvinder Lined Winter RfOBZq